Tarieven

Vraag je je af wat een boekhouder kost? Bij Online Boekhouders werken we met vaste pakketprijzen en rekenen we onze diensten af per kwartaal. Deze pakketten en tarieven voor online boekhouden zijn op maat van de gekozen rechtsvorm en kunnen verder uitgebreid worden volgens je wensen aan een vast tarief per extra dienst. Je krijgt vooraf een duidelijke indicatie van de kostprijs zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Heb je vragen over boekhouden voor verenigingen en welke tarieven we daarvoor hanteren? Ook daar helpen we graag bij.
 
Hieronder vind je een overzicht van de tarieven voor online boekhouden per rechtsvorm, alsook de extra’s die je aan je online boekhouding kan toevoegen. 

Omdat persoonlijk contact belangrijk is als het over je boekhouding gaat, maar je vast geen tijd wilt verliezen met heen-en-weer rijden, communiceer je met Online Boekhouders via chat, email, video en conferencing. Ideaal om vlug heen en weer te koppelen op het moment dat, en de manier die, jou het best past. Ligt onze manier van online boekhouden en de tarieven voor online boekhouding je wel maar heb je nog vragen over hoe veranderen van boekhouder? Of heb je nog geen boekhouder en wil je met ons samenwerken? Aarzel niet om ons te contacteren.
 

info@onlineboekhouders.be - 050 42 48 05

0473 92 82 61

BE0828.395.242

Staxx bvba

Luggevoordestraat 13

8370 Blankenberge

Route via Google Maps

Staxx BVBA is een erkende vennootschap aangesloten bij het Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten – aansluitingsnummer BIBF 70410478

Sitemap
http://www.onlineboekhouders.be/

© 2015 - all rights reserved