Technische vragen 

Neen, er hoeft niets geïnstalleerd te worden op uw computer. Het enige wat u nodig heeft is een laptop, desktop, tablet en een werkende internetconnectie. Wij regelen voor u de toegang tot ons online platform.  U ontvangt via email een login en paswoord. U hebt altijd en overal toegang (zowel op Mac als Windows, tablet of smartphone) Al uw documenten zijn steeds raadpleegbaar, gegevens zijn eenvoudig delen met collega’s en u bespaart een hoop papierwerk!

We blijven voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen en houden onze keuze breed om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en onze klanten de beste service te bieden.

Naast YUKI gebruiken we diverse online tools om je optimaal te ondersteunen met al je financiële en boekhoudkundige vragen.

YUKI is supergemakkelijk in gebruik en vereist minimale training. Dankzij de handige videomodule die je bij de start ontvangt, ben je in een mum van tijd aan de slag. En om er zeker van te zijn dat alles vlot verloopt, plannen we na een paar weken een onboardinggesprek. Zo is er altijd iemand om je resterende vragen te beantwoorden.