Online samenwerken met je boekhouder

Eenvoudig. Efficiënt. Kostenbewust.

Eenvoudig. Efficiënt. Kostenbewust.

Onze werking

100% online samenwerken met je boekhouder tegen een vaste prijs

Bij Online Boekhouders zijn er geen verrassingen, alleen zekerheden. Je weet vooraf hoeveel je dossier zal kosten en wanneer je facturen zal ontvangen. Alles wordt van A tot Z online geregeld, zo werk je efficiënt en bespaar je kostbare tijd die je kan besteden aan wat echt telt: het runnen van je onderneming.

Met ons samenwerken? Zo makkelijk gaat dat:

Neem contact met ons op

Contacteer ons via het contactformulier of per e-mail. Wij nemen contact met je op om een online afspraak in te plannen. Het is ook mogelijk om meteen een afspraak te maken voor een verkennend gesprek. Dat kan hier.

Verkennend gesprek

Wij contacteren je voor een vrijblijvend introductiegesprek waarbij wij een zicht willen krijgen op je activiteiten en boekhoudkundige / fiscale situatie. We bespreken de omvang van de opdracht en beantwoorden je vragen hieromtrent.  Het te hanteren tarief en de opties worden besproken en vastgelegd.

Aan de hand van dit gesprek kan Tom bepalen of we een samenwerking aangaan.

Offerte

In onze offerte vind je de prijs voor je dossier en de diensten die we je zullen leveren.

Akkoord? Laat het ons weten via een simpele reply. Dan kunnen we meteen van start.

Opstartprocedure

Vul onze korte vragenlijst in en we gaan meteen voor je aan de slag.

Aan de hand van je antwoorden stellen we alle officiële documenten op, zoals de opdrachtbrief, volmachten en documenten in het kader van de anti-witwasregeling. Jij hoeft ze enkel nog te ondertekenen.

Toegang tot online platform

Na ondertekenen van deze documenten regelen wij jouw toegang tot ons online platform.  Je ontvangt via email een login en een paswoord waarmee je onmiddellijk aan de slag kan.

Wij activeren de administratie (aanmaak journalen, periodes, grootboekrekeningen) en zorgen ervoor dat je snel kan starten.  Na een tweetal weken organiseren we een onboarding meeting waar je de nodige vragen kan stellen en we je dossier kunnen finetunen.

Laad je documenten op

Upload je documenten snel en eenvoudig!

Hoe regelmatiger je je documenten aanlevert, hoe vlotter wij je boekhouding kunnen bijwerken. Zo heb je altijd een compleet overzicht van je financiële situatie.

Met Online Boekhouders is het simpel: uploaden en wij doen de rest!

Cijfers raadplegen en opvolgen

Wij ontzorgen je met de verwerking van je documenten!

Volg onze werkzaamheden realtime via PC, laptop of smartphone. Zo blijf je altijd op de hoogte van je financiële situatie.

Stel je vraag via ons handige ingebouwde communicatiesysteem. We staan altijd voor je klaar!

Wij werken voor klanten in gans Vlaanderen

Van kleine eenmanszaak tot grote vennootschap.

400+ klanten