Fiscaliteit en fiscaal advies op maat

Bij ons online boekhoudkantoor is jouw fiscaliteit onze zorg.

  • Aftrekbare beroepskosten
  • Beroepskosten beperken
  • Berekende risico’s
  • Fiscale controle
  • Online dossieropvolging

In België is iedere particulier, KMO en grote onderneming aan de belasting onderworpen. We komen dus allemaal in contact met fiscaliteit. Toch zijn we niet allemaal even goed op de hoogte van de fiscale wetgeving. Hoeft ook niet! Als je je tenminste goed laat begeleiden. Een kolfje naar de hand van Online Boekhouders! Heb je ook nood aan fiscaal advies op maat? Bij ons ben je aan het juiste (web)adres!

Fiscaliteit: het fiscale bos

Sommige beroepskosten zijn integraal aftrekbaar, andere slechts beperkt. Bovendien is fiscaliteit sterk onderhevig aan veranderende wetgevingen. Het is dus belangrijk om te weten welke kosten tegenwoordig ook effectief als beroepskosten worden beschouwd. Sowieso dienen uitgaven zoals je autokosten, restaurantbezoekjes met klanten en telefoonrekeningen fiscaal en ook qua BTW beperkt te worden. Zie je soms door de bomen het fiscale bos niet meer? Online Boekhouders staat klaar met fiscaal advies op maat om dit correct te laten verlopen en op de juiste manier in je fiscale aangifte te verwerken.

Financiële risico’s beperken

Sta je op het punt om een nieuwe bedrijfswagen te kopen? Of heb je nood aan een financiering voor je zaak? Als ondernemer moet je uiteraard investeren, ook al houdt dit soms een risico in. Op het gebied van fiscaliteit brengt investeren zowel voordelen als beslommeringen met zich mee. Zorg er daarom voor dat eventuele risico’s niet roekeloos maar doordacht en berekend zijn. Wij passen ons fiscaal advies hiervoor aan naar jouw specifieke vraag en situatie. Dankzij je nauwe samenwerking met Online Boekhouders hoef je je dus geen zorgen te maken over fiscaliteit en kan je je focussen op de essentie van je beroepsactiviteit. Betreft het een meer complexe vraag die meer studiewerk vereist? Dan geven we je dit vooraf door en wachten we op je akkoord alvorens verder te gaan. Onze focus ligt immers op online samenwerking, transparantie en communicatie.

Fiscale controle

Binnen onze onderneming en ons netwerk staan er altijd fiscale specialisten ter beschikking. Je dossier is dus steeds in goede handen, zowel qua boekhouding als fiscaliteit. Ook bij eventuele vragen van de fiscus of bij een fiscale controle. FOD Financiën publiceerde zowel voor particulieren als ondernemers enkele richtlijnen betreffende wanneer en in welke omstandigheden je een fiscale controle kan verwachten. Bij zo’n controle moet je de nodige inlichtingen betreffende fiscaliteit kunnen verstrekken aan de controleur. Dankzij ons online platform heb je 24/7 zicht op je cijfers en zijn al je documenten steeds beschikbaar. Controle op komst en graag vooraf fiscaal advies? Contacteer ons en werk online samen met je boekhouder.

Online Boekhouders werkt op een transparante en efficiënte manier aan jouw fiscaal dossier. Contacteer ons of leer meer over online boekhouden en hoe we te werk gaan.

Aanbevolen voor jou: