Vragen over online boekhouders

Simpel uitgelegd: u krijgt van ons een online tool, u laadt uw documenten op, wij koppelen met andere systemen waar mogelijk en verwerken uw documenten dagelijks, u volgt mee en kan 24/7 uw cijfers opvolgen!

Jazeker! Uw gegevens worden bewaard in de cloud. Wij werken met YUKI, en occasioneel nog met Exact Online en Octopus, die samenwerken met gecertificeerde hosting providers.  Hun datacentra staan bekend als de veiligste ter wereld. Werken in deze online systemen gaat steeds via een beveiligde verbinding, versleuteld volgens industriële standaarden. Onafhankelijke experts testten de beveiliging. Van alle data wordt dagelijks ook een back-up gemaakt. Uw data wordt dus wel degelijk bewaard.

Bovendien kan u zelf exports nemen van uw data indien u bepaalde zaken ook nog lokaal wil bewaren.

We onderscheiden ons met andere kantoren door wél transparant, toegankelijk, bereikbaar en efficiënt te zijn.

Wij weten hoe moeilijk sommige boekhouders te bereiken zijn. Hun klanten weten vaak niet waarvoor ze betalen en kunnen niet met hun vragen bij ze terecht.

Online Boekhouders wil dat anders. En dat doen we ook. Wij zijn pas écht bij onze mensen betrokken.

Maak je zorgen dat we elkaar nooit meer zullen zien nu je kiest voor Online Boekhouders? Geen nood! We houden van een persoonlijke aanpak en blijven graag met jou in contact.

Virtuele meetings: efficiënt en persoonlijk

Face-to-face afspraken zijn wellicht minder frequent, maar dat wil niet zeggen dat we minder bereikbaar zijn. We plannen regelmatig video meetings met jou of je dossierbeheerder. Zo blijven we op de hoogte van jouw noden en bespreken we jouw financiën op een persoonlijke manier.

Enkel een linkje nodig

Geen ingewikkelde installaties of software nodig. We sturen je een simpele link en met één klik zit je met ons in gesprek. Net alsof we samen aan tafel zitten!

Jazeker! eenieder die in België de titel boekhouder wil voeren moet aangesloten zijn bij het Institute for Tax Advisors & Accountants (ITAA)  Online Boekhouders is een erkende boekhoudvennootschap.  Dit betekent dat de meerderheid van de aandeelhouders van de vennootschap en de zaakvoerders erkende boekhouders-fiscalisten zijn.  Ons aansluitingsnummer vind je onderaan onze homepage. Je dossier is dus in goede handen!

Een andere vraag?

Vind je jouw vraag niet terug in onze lijst van vaakgestelde vragen? Boek dan vrijblijvend een call in of stuur ons een berichtje. We helpen graag.